Vi tar dig till skärgården


Aktuellt

Ångbåtarna inställda 4-5 maj

Storskärs och Norrskärs trafikstart är framskjuten till fredag 6 maj. Våruppstarten har blivit försenad på grund av strejken.

Läs mer

Strejken över i skärgårdstrafiken

Strejken i skärgårdstrafiken är över och arbetet med att sätta igång trafiken inleds omedelbart. Det beräknas dock ta tid innan alla båtar är i trafik igen. Det kan dröja ett till två dygn innan samtliga turer går enligt tidtabell.

Läs mer

Tre rederier kör skärgårdstrafiken från april 2016

Trafiknämnden i Stockholms läns landsting har idag beslutat att uppdra till tre leverantörer att bedriva den kollektiva sjötrafiken i Stockholms skärgård. Blidösundsbolaget AB, TRSM Group 1, samt Utö Rederi AB kommer från och med april 2016 att bedriva trafik inom sex olika trafikområden från Arholma i norr till Landsort i söder.

Läs mer

Rabatt på dina båtresor med reskassan

Nu får du som använder reskassan på Access-kortet en rabatt när du köper biljetter på Waxholmsbolagets båtar. När du har rest för 750 kronor, får du resa utan kostnad till ett värde av 250 kronor. Du kan även använda reskassan för att betala för biljetter i SL-trafiken, men där är det andra biljettpriser och ingen rabatt liknande den för båtresor.

Läs mer

Viktig information till godskunder

Den 17 april tog MediCarrier Transport över all godshantering från Waxholmsbolaget. Du som ska lämna gods gör det nu istället via godsterminalen i Västberga.

Läs mer

Periodbiljetter på Accesskort från 1 januari

Access-systemet, samma som det som används i SL-trafiken, införs i Waxholmsbolagets trafik under 2015. Det betyder att från 1 januari får du din periodbiljett på ett Accesskort när du köper en ny biljett.

Läs mer