Waxholmsbolaget

Aktuellt

Djurgårdsfärjan: ingen bemanning i terminalen vid Allmänna gränd

Mellan den 2 och 13 februari är Djurgårdsfärjans terminal vid Allmänna gränd på Djurgården stängd för ombyggnadsarbeten. Men färjan går som vanligt.

Läs mer

Signalera så att du syns

Nu när det är mörkt en stor del av dagen är det extra viktigt att du syns på bryggan när du ska med båten. Ha med en ficklampa och lys med den på semaforen och mot båten så att de inte missar att du ska med.

Läs mer

Helikoptertrafik för bofasta i skärgården

Helikoptertrafiken för bofasta i skärgården har kommit igång. Den pågår under den tid isläget är sådant att du inte kan resa på annat sätt.

Läs mer

Periodbiljetter på Accesskort från 1 januari

Access-systemet, samma som det som används i SL-trafiken, införs i Waxholmsbolagets trafik under 2015. Det betyder att från 1 januari får du din periodbiljett på ett Accesskort när du köper en ny biljett.

Läs mer

Båtkortet försvinner under 2015

Båtkortet kommer att ersättas av reskassa på Accesskort under våren 2015 . Det här sker i olika steg, så att övergången blir så smidig som möjligt för dig som resenär.

Läs mer

Dags för vintertidtabellen

Den 15 december är det dags för skärgårdstrafiken att gå över till vintertidtabellen. Den gäller sedan till och med den 16 april. Skulle det bli besvärligt isläge under vintern finns det istidtabeller som träder i kraft.

Läs mer