Aktuellt

Hösttur i södra skärgården

Följ med oss till södra skärgården! Waxholmsbolaget kör kollektivtrafik i skärgården året om. Så här i höstrusket passar det extra bra att följa med oss runt i södra skärgården. Varje torsdag under hösten går vi från Strömkajen via de vackra sunden till skärgården kring Nämdö, och vidare mot Stavsnäs.

Läs mer

Access i skärgårdstrafiken

Under året har vi startat upp ett nytt biljettsystem ombord på våra fartyg, Access. Du kan nu köpa Waxholmsbolagets biljetter med Accesskortets reskassa på våra båtar. Det innebär färre kort och enklare hantering, framförallt för dig som även reser kollektivt med SL. Observera att din SL-biljett inte gäller för resa i skärgårdstrafiken.

Läs mer

Ny webbplats för skärgårdstips!

Waxholmsbolaget har startat en ny webbplats för skärgårdstips och inspiration. Besök minskärgård.se och tipsa om din bästa skärgårdsupplevelse. Eller inspireras att upptäcka ett nytt smultronställe.

Läs mer

Fira höstlov i skärgården

I veckan är det höstlov i Stockholm och många väljer att resa ut i skärgården. Passa på att ta med familjen på en skärgårdstur!

Läs mer

Eld över hav och land 2014

Helgen 18-19 oktober går evenemanget Eld över hav och land av stapeln i Stockholms skärgård. Flera av skärgårdens öar har speciella eldmenyer och happenings på temat eld. Genom åren har elden jonglerats, besjungits, slukats, runnit och skjutits med pilbåge!

Läs mer

Öppet sjötrafikråd 27 och 29 augusti

Trafikförvaltningen bjuder in till ett öppet sjötrafikråd den 27 och 29 augusti. Välkommen till en dialog för att utveckla skärgårdstrafiken.

Läs mer