Vi tar dig till skärgården


Aktuellt

Nu förlänger vi sommaren!

För att kunna erbjuda dig mer skärgårdssommar har vi i år valt att utöka särskilda linjers turer under sensommaren. Många av turerna utgår från Stockholm och tar dig till populära resmål såsom Vaxholm, Utö, Grinda och Siaröfortet.

Läs mer

Reskassan på sjön

Nu kan du som har reskassa på ditt Access-kort köpa biljetter hos Waxholmsbolaget.

Läs mer

Med Waxholmsbolaget till Huvudskär

En nyhet för i år är att du kan resa med Waxholmsbolaget till Huvudskär i yttersta havsbandet. Båtarna går tre dagar i veckan - tisdagar, fredagar och söndagar/helgdagar - mellan 16 juni och 16 augusti.

Läs mer

Bofast i skärgården: Ladda ditt ökort på våra terminaler

Du som ännu inte har laddat på ökortet för 2015 för bofasta i skärgården kan göra det på våra tre terminaler i Vaxholm, Stavsnäs eller på Strömkajen, samt på Västerhaninge pendeltågsstation och turistbyråerna i Norrtälje och Nynäshamn.

Läs mer

Viktig information till godskunder

Den 17 april tar MediCarrier Transport över all godshantering från Waxholmsbolaget och du som ska lämna gods gör det istället via godsterminalen i Västberga.

Läs mer

Rabatt på dina båtresor med reskassan

Nu får du som använder reskassan på Access-kortet en rabatt när du köper biljetter på Waxholmsbolagets båtar. När du har rest för 750 kronor, får du resa utan kostnad till ett värde av 250 kronor. Du kan även använda reskassan för att betala för biljetter i SL-trafiken, men där är det andra biljettpriser och ingen rabatt liknande den för båtresor.

Läs mer