Aktuellt

Hur ser din skärgård ut? Tävla med oss!

Vi är nyfikna på hur din skärgård ser ut. Därför kör vi för andra året i rad fototävlingen Min skärgård - delta via Instagram, ladda upp din bild här på hemsidan, eller maila den till oss.

Läs mer

Nytt biljettsystem i skärgårdstrafiken

Just nu startar vi upp ett nytt biljettsystem ombord på våra fartyg. Inom kort kommer du kunna köpa Waxholmsbolagets biljetter med Accesskortet på alla våra båtar. Det innebär färre kort och enklare hantering, framförallt för dig som även reser kollektivt med SL.

Läs mer

Sommartidtabell och midsommarvecka

16 juni började Waxholmsbolagets sommartidtabell att gälla. Det innebär tätare turer till de flesta bryggorna i skärgården. Dessutom är det starten för de längre turerna från Stockholm mot Utö i södra skärgården och Arholma i norra skärgården.

Läs mer

SL-biljett på Djurgårdsfärjan

Från måndag 16 juni ingår Djurgårdsfärjan i SL-trafikens zon A. Då kan du resa med samtliga SL-biljetter på färjan, även zon-biljetter, sms-biljetter och reskassan.

Läs mer

Dela med dig av din skärgård

Stockholms skärgård är unik. I mil efter mil sträcker den sig längs med kusten och ut i Östersjön. 30 000 öar väntar. Och just för att det finns så mycket att välja på är vi nyfikna på hur din skärgård ser ut! Dela med dig på Instagram så samlar vi era bilder här på vår hemsida

Läs mer

Ny färjeterminal på Djurgården

Nu har vi så smått startat verksamheten i vår nybyggda färjeterminal för Djurgårdsfärjan på Djurgården invid Gröna lund. Terminalen är utrustad med automatspärrar för smidigare passage.

Läs mer