Aktuellt

Hösttidtabell i skärgårdstrafiken

I dag måndag 18 augusti börjar Waxholmsbolagets fartyg gå enligt hösttidtabell. Den gäller fram till 14 december. Passa på och njut av skärgården när den går in i ett lugnare tempo. Välkommen ombord!

Läs mer

Access i skärgårdstrafiken

Under sommaren startar vi upp ett nytt biljettsystem ombord på våra fartyg, Access. Inom kort kommer du kunna köpa Waxholmsbolagets biljetter med Accesskortet på alla våra båtar. Det innebär färre kort och enklare hantering, framförallt för dig som även reser kollektivt med SL. Det är dock fortfarande olika priser för resor med SL och med Waxholmsbolaget och din SL-biljett gäller inte för resa i skärgårdstrafiken.

Läs mer

Ny webbplats för skärgårdstips!

Nu startar Waxholmsbolaget en ny webbplats för skärgårdstips och inspiration. Besök minskärgård.se och tipsa om din bästa skärgårdsupplevelse. Eller inspireras att upptäcka ett nytt smultronställe. Bästa tipsen vinner!

Läs mer

Sommar med Waxholmsbolaget

Sommaren är Waxholmsbolagets högsäsong. Tänk på att det är mycket folk ombord, kom gärna i god tid till båten. Biljett köper du ombord. Har du periodbiljett, Båtluffarbiljett, reskassa på Accesskortet eller Båtkortet använder du självbetjäningsmaskinerna ombord eller vänder dig till personalen för att få en pappersbiljett som du kan lämna vid avstigning. Välkommen ombord!

Läs mer

Hur ser din skärgård ut? Tävla med oss!

Vi är nyfikna på hur din skärgård ser ut. Därför kör vi för andra året i rad fototävlingen Min skärgård - delta via Instagram, ladda upp din bild här på hemsidan, eller maila den till oss.

Läs mer

Sommartidtabell och midsommarvecka

16 juni började Waxholmsbolagets sommartidtabell att gälla. Det innebär tätare turer till de flesta bryggorna i skärgården. Dessutom är det starten för de längre turerna från Stockholm mot Utö i södra skärgården och Arholma i norra skärgården.

Läs mer