VIKTIG INFORMATION TILL RESENÄRER MED BÅTKORT

Den 16 april var sista resdagen med båtkortet i Waxholmsbolagets trafik.
Båtkortet har nu ersatts av reskassan på Access-kortet.


Läs mer om bytet här.

Aktuellt

En dag i skärgården på Grinda, 23 maj

Den 23 maj är det specialpris för dig som reser till och från Grinda med Waxholmsbolaget. Barn och ungdomar, 0 - 19 år, samt pensionärer reser gratis. Du som vanligtvis betalar helt pris köper under lördagen din biljett till reducerat pris.

Läs mer

Familjedag på Grinda

Lördagen den 23 maj bjuder Skärgårdsstiftelsen in till ”En dag i skärgården” på Grinda. Waxholmsbolagets båtar har den här dagen rabatterade priser på resor till Grinda.

Läs mer

Bofast i skärgården: Ladda ditt ökort på våra terminaler

Du som ännu inte har laddat på ökortet för 2015 för bofasta i skärgården kan göra det på våra tre terminaler i Vaxholm, Stavsnäs eller på Strömkajen, samt på Västerhaninge pendeltågsstation och turistbyråerna i Norrtälje och Nynäshamn.

Läs mer

Pengar kvar på båtkortet? Så här gör du

Har du ett båtkort som det finns pengar kvar på kan du föra över 75 procent av värdet till en reskassa i terminalerna på Strömkajen, i Stavsnäs och i Vaxholm.

Läs mer

Viktig information till godskunder

Den 17 april tar MediCarrier Transport över all godshantering från Waxholmsbolaget och du som ska lämna gods gör det istället via godsterminalen i Västberga.

Läs mer

Beslut om upphandling av skärgårdstrafiken

Trafiknämnden har nu fattat beslut om förfrågningsunderlaget gällande den kollektiva båttrafiken i Stockholms skärgård. Upphandlingen är indelad i sex olika geografiska områden (A till F) och anbud kan lämnas på varje enskilt område.

Läs mer