Aktuellt

Periodbiljetter på Accesskort från 1 januari

Access-systemet, samma som det som används i SL-trafiken, införs i Waxholmsbolagets trafik under 2015. Det betyder att från 1 januari får du din periodbiljett på ett Accesskort när du köper en ny biljett.

Läs mer

Båtkortet försvinner under 2015

Båtkortet kommer att ersättas av reskassa på Accesskort under våren 2015 . Det här sker i olika steg, så att övergången blir så smidig som möjligt för dig som resenär.

Läs mer

Dags för vintertidtabellen

Den 15 december är det dags för skärgårdstrafiken att gå över till vintertidtabellen. Den gäller sedan till och med den 16 april. Skulle det bli besvärligt isläge under vintern finns det istidtabeller som träder i kraft.

Läs mer

Julmarknader på Utö och Ljusterö

Missa inte upplevelsen av en julmarknad i skärgården. Där hittar du julklappar som inte finns någon annanstans. Du reser förstås dit med Waxholmsbolagets båtar.

Läs mer

Access i skärgårdstrafiken

Under året har vi startat upp ett nytt biljettsystem ombord på våra fartyg, Access. Du kan nu köpa Waxholmsbolagets biljetter med Accesskortets reskassa på våra båtar. Det innebär färre kort och enklare hantering, framförallt för dig som även reser kollektivt med SL. Observera att din SL-biljett inte gäller för resa i skärgårdstrafiken.

Läs mer

Ny webbplats för skärgårdstips!

Waxholmsbolaget har startat en ny webbplats för skärgårdstips och inspiration. Besök minskärgård.se och tipsa om din bästa skärgårdsupplevelse. Eller inspireras att upptäcka ett nytt smultronställe.

Läs mer