Nyheter

Aktuellt

Nu mäts mobiltäckningen i skärgården

Under 2017 ska landstinget tillsammans med Länsstyrelsen genomföra en kartläggning av mobiltäckning i skärgården. Kartläggningen ska identifiera områden i skärgården med sämre mobiltäckning, liksom skillnader i kapacitet under hög- och lågsäsong.

Läs mer

Det här gäller för cykel ombord

Våren står för dörren och allt fler börjar använda cykeln. Att ta med cykeln på båten kostar inget extra, men fråga alltid personalen om cykeln får plats och var den ska stå.

Läs mer

Waxholmsbolaget sjömäter skärgården

Waxholmsbolaget tillsammans med Sjöfartsverket sjömäter nu stora delar av skärgården. Syftet är att möjliggöra utvecklingen av säkrare, snabbare och mer bränslesnåla turer än i dag.

Läs mer

Måndag 9 januari startar helikoptertrafik

För boende på öar utan båttrafik kompletterar nu Waxholmsbolaget båttrafiken med helikopter under vintern. Boende kan via helikopter ta sig till kommuncentrum eller Stockholm över dagen.

Läs mer

Nya biljettpriser från 2017

9 januari 2017 blir det nya priser på Waxholmsbolagets biljetter.

Läs mer

Använd ficklampa på bryggan

När det är mörkt eller börjar skymma kan det vara svårt för kaptenen att se om det väntar några resenärer vid bryggan.

Läs mer

Sjötrafiken i vinter

Från den 12 december sker en del förändringar i sjötrafiken. Vintertidtabellen kommer att gälla fram till den 12 april 2017 vilket underlättar för helgresenärer som under påsk reser efter vårtidtabell.

Läs mer

Du vet väl om att du kan göra vinterutflykter ute i skärgården?

Skärgården är vacker året om. Gör en utflykt en eftermiddag eller en hel dag i lugnt tempo på en av Waxholmsbolagets båtar.

Läs mer